DCMR Milieudienst Rijnmond

Senior Business Controller - Schiedam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 24-09-2018 Functiecategorie Accountancy / Controlling / Fis...
Standplaats Schiedam Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 5.352,83 per maand
De DCMR is de milieudienst met de grootste uitdaging in Nederland: de milieukwaliteit bewaken en verbeteren in het meest bedrijvige en dichtbevolkte gebied dat we rijk zijn, het Rijnmondgebied. Wij zoeken vastberaden naar het ideale evenwicht tussen de ambities van de ruim 27.000 bedrijven die hier opereren en de 1,2 miljoen mensen die hier leefbaar en veilig willen wonen en werken. Dat is balanceren voor gevorderden. Daarom zoekt de DCMR betrokken specialisten die hun kennis en vaardigheden realistisch willen inzetten en willen groeien tussen professionals.

Ben je graag een sparringpartner voor het management, accountmanagers, projectleiders etc.? Kun je vlug zaken signaleren en tot nauwkeurige analyses komen? Voor het bureau Financiën en Juridische Zaken MENC (Middelen en Control) zoeken wij een:

Senior Business Controller

Dit is wat je gaat doen

Het team business control ontwikkelt zich met als doel: optimaal aansluiten bij de processen en het besturingsmodel van de DCMR. In deze functie zorg je ervoor dat collega’s uit de business opbrengsten kunnen genereren. Naast dat je een belangrijke sparringpartner bent voor het management houd jij je ook vrijwel dagelijks bezig met het opstellen van managementrapportages. Jij krijgt de ruimte om bij ons de bedrijfsvoering efficiënter en effectiever te maken en kan dit onderbouwen met je scherpe analyses, financiële plannen en voortgangsrapportages. Daarnaast heb je ook een coachende rol waarin je jouw kennis deelt met collega’s en hen stimuleert dit ook te doen. Dat is de kern van deze functie.

Dit is wat we van je vragen
  • Je hebt aantoonbaar academisch werk- en denkniveau.
  • Je hebt ruime ervaring als business controller (5+ jaar) in een uitvoeringsorganisatie of een soortgelijke organisatie.
  • Je kunt goed luisteren, bent vasthoudend en weet verbinding te maken met de klant.
  • Je kunt snel en analytisch denken.
  • Je bent bestuurlijk sensitief.
  • Je bent een belangrijke, benaderbare en betrouwbare adviseur en sparringpartner van de DCMR Milieudienst Rijnmond.

Dit is wat we je bieden
Een uitdagende en zelfstandige functie voor 36 uur per week, waarbij je samenwerkt met professionals in een zeer interessant werkgebied! Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.352,83 per maand bij een werkweek van 36 uur. Hiernaast ontvang je een Individueel Keuzebudget van tenminste 20% van je maandsalaris. Je krijgt de vrijheid om je eigen pad te volgen en gebruik te maken van de ontwikkelingsmogelijkheden, zodat je zowel persoonlijk als professioneel zal groeien.

Meer informatie?
Corjan Huijsmans (010 – 2468 698) geeft je graag meer informatie over deze functie. De eerste gesprekken vinden plaats begin oktober 2018.

Zo kun je solliciteren
Heb je meer informatie nodig over de procedure? Bel dan met Kitty Peters, Corporate Recruiter, 06-53407487 of mail naar recruitment@dcmr.nl. Solliciteren kun je via de 'Solliciteer' button. We kijken uit naar jouw reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Accountancy / Controlling / Fiscaal
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Corjan Huijsmans
Telefoon 010 – 2468 698

Vestigingsplaats

Solliciteer