DCMR Milieudienst Rijnmond

Senior Business Controller - Schiedam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 03-08-2018 Functiecategorie Accountancy / Controlling / Fis...
Standplaats Schiedam Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 5.352,83
Ben je graag een sparringpartner voor het management, accountmanagers, projectleiders etc.? Kun je vlug zaken signaleren en tot nauwkeurige analyses komen? Voor het bureau Financiën en Juridische Zaken MENC (Middelen en Control) zoeken wij een:

Senior Business Controller

Dit is wat je gaat doen
Het team business control ontwikkelt zich met als doel: optimaal aansluiten bij de processen en het besturingsmodel van de DCMR. In deze functie zorg je ervoor dat collega’s uit de business opbrengsten kunnen genereren. Naast dat je een belangrijke sparringpartner bent voor het management houd jij je ook vrijwel dagelijks bezig met het opstellen van managementrapportages. Jij krijgt de ruimte om bij ons de bedrijfsvoering efficiënter en effectiever te maken en kan dit onderbouwen met je scherpe analyses, financiële plannen en voortgangsrapportages. Daarnaast heb je ook een coachende rol waarin je jouw kennis deelt met collega’s en hen stimuleert dit ook te doen. Dat is de kern van deze functie.

Dit is wat we van je vragen
  • Je hebt aantoonbaar academisch werk- en denkniveau.
  • Je hebt ruime ervaring als business controller (5+ jaar) in een uitvoeringsorganisatie of een soortgelijke organisatie.
  • Je kunt goed luisteren, bent vasthoudend en weet verbinding te maken met de klant.
  • Je kunt snel en analytisch denken.
  • Je bent bestuurlijk sensitief.  
  • Je bent een belangrijke, benaderbare en betrouwbare adviseur en sparringpartner van de DCMR Milieudienst Rijnmond.

Dit is wat we je bieden
Een uitdagende en zelfstandige functie, waarbij je samenwerkt met professionals in een zeer interessant werkgebied! Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.352,83 per maand bij een werkweek van 36 uur. Hiernaast ontvang je een Individueel Keuzebudget van tenminste 20% van je maandsalaris. Je krijgt de vrijheid om je eigen pad te volgen en gebruik te maken van de ontwikkelingsmogelijkheden, zodat je zowel persoonlijk als professioneel zal groeien.

Meer informatie?
Anton Tieleman (010-2468 207) geeft je graag meer informatie over deze functie. Vanaf 13 augustus kun je ook bij Corjan Huijsmans (010 – 2468 698) terecht met eventuele vragen. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 29 en donderdag 30 augustus 2018.

Zo kun je solliciteren
Heb je meer informatie nodig over de procedure? Bel dan met Kitty Peters, Corporate Recruiter, 06-53407487 of mail naar recruitment@dcmr.nl. Solliciteren kun je direct via de 'Solliciteer' button. We kijken uit naar jouw reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Accountancy / Controlling / Fiscaal
Branch(es) Energie & Nutsvoorziening
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Kitty Peters
Telefoon 0653407487

Vestigingsplaats

Solliciteer