DCMR Milieudienst Rijnmond

Junior Inspecteur Milieu - Schiedam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 14-09-2017 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Schiedam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris 3.196,17
Houden bedrijven zich aan de milieuregels?

Jij gaat die vraag beantwoorden als junior inspecteur milieu in het Rijnmondgebied, het meest complexe ‘industrieterrein’ van Nederland waar ruim een miljoen mensen wonen en werken.

Junior Inspecteur Milieu

(tot 36 uur/week, Rotterdam)

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat allerlei bedrijven in ons werkgebied (met uitzondering van de grote industrie) de milieuregels kennen en naleven. Je monitort bijzondere activiteiten, voert inspecties en metingen uit en handelt klachten en incidenten af. Als bedrijven niet meewerken, leg je sancties op. Je bent 40% van je tijd bij bedrijven op locatie.

Wie zoeken we?
MBO’ers met ervaring of HBO’ers met een technische of milieukundige opleiding. Je hebt ervaring met milieubeleid en inspectie en bij voorkeur ook met geautomatiseerde systemen en digitaal werken. Net klaar met HBO Milieukunde? Zeker reageren! Je moet voor de functie wel stevig in je schoenen staan en goed kunnen communiceren. Een rijbewijs is noodzakelijk en af en toe moet je ’s avonds en in het weekend werken.

Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende en afwisselende functie in het spanningsveld tussen economie en milieu. Je werkt in het grootste havengebied van Europa met hoogstaande technologie maar ook buurtcafés in woonwijken. Je salaris is maximaal € 3.196,17 bruto per maand. Daarnaast krijg je een Individueel Keuzebudget van minstens 20% naast je jaarsalaris.

Wie zijn wij?
Als er een organisatie een uitdagende werkgever is, dan is het wel de DCMR, de milieudienst van het Rijnmondgebied. Elke dag opnieuw zetten wij alles op alles om honderdduizenden mensen veilig te laten wonen en werken in een gebied met een van de grootste havens ter wereld en risicovolle industriële complexen. Dat is balanceren voor gevorderden.

Solliciteer nu
Je kunt Frank Faber (010 2468584) bellen voor meer informatie. Je motivatie en cv ontvangen we graag uiterlijk 27 september 2017 via de 'Solliciteer' button. Graag het vacaturenummer 2017-047 vermelden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, fulltime, Rotterdam, junior inspecteur milieu, milieudeskundige

Contactgegevens

Contactpersoon Frank Faber
Telefoon 010-2468584

Vestigingsplaats

Solliciteer